Đoković otputovao u Šangaj

SHANGHAI, CHINA - OCTOBER 18: Novak Djokovic of Serbia poses with the winner's trophy after defeating Jo-Wilfried Tsonga of France during the men's singles final match of the Shanghai Rolex Masters at the Qi Zhong Tennis Center on day 8 of Shanghai Rolex Masters at Qi Zhong Tennis Centre on October 18, 2015 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Novak Đoković u utorak uveče otputovao je u Šangaj, gde će od sledećeg ponedeljka igrati na turniru iz Masters 1000 serije.

Đoković je propustio turnir u Pekingu zbog problema sa laktom, ali je u nedavnom razgovoru sa srpskim novinarima u Beogradu rekao da to nije poteškoća koja može dugoročno da mu šteti.

“Osećam da su mi svi udarci na optimalnom nivou, sa izuzetkom servisa koji je trpeo zbog povreda koje sam imao prethodnih meseci“, rekao je tada Đoković.

Novak je do sada u Šangaju trijumfovao tri puta (2012, 2013, 2015), a prošle godine je u finalu bio bolji od Žo-Vilfreda Conge.

Posle Kine, Novak bi trebalo da se vrati u Evropu na poslednja dva turnira za ovu sezonu – Pariz (od 31. oktobra) i završni Masters u Londonu (od 13. novembra).

Izvor i foto

Ostavite komentar

%d bloggers like this: